Histoire de Viekas

 

Olipa kerran akka ja ukko eli miten kaikki jatkui

Sitä sanotaan, että ympäri käydään ja yhteen tullaan. Niin tehtiin mekin.

Tarina sai prologin jo 90-luvun lopulla Kihniön yläasteella, mutta elämä on kiemuraista ja saagaa alettiin kimpassa kirjoitella vasta reilusti myöhemmin. Kaupunkiseikkailuista selvittyämme otimme kurssin kohti lapsuutta ja muutimme maalaisromanttisissa tunnelmissa takaisin lähtöruutuun. Kertomukseen lehahti mukaan myös pieni lintu, joka on innoittajamme, silmäterämme ja pienen universumimme keskipiste.

 Iloa ja kauneutta arkeen, twistaten tietty!

Tavoitteemme on luoda aikaa ja käyttöä kestävää designia. Meillä on mannapuuron ja mansikoiden lisäksi naurua tuottavaa taikaa, rakkautta ja sitä pientä twistiä, mikä tekee elämästä ovelaa. Tarinamme on tähän asti opettanut, että kaikki voivat tehdä halutessaan “mitä vaan”. Kunhan on tarpeeksi motivaatiota ja rohkeutta. Varsinkin rohkeutta.

Olemme vannoutuneita ekoilijoita, kierrättäjiä, vanhojen tekstiilien ja tavaroiden arvostajia. Pyrimme tuotteissamme käyttämään mahdollisimman pitkälti kierrätettyjä ja/tai luonnonmateriaaleja, kuten kotimaista puuta.

Koirien leluihin on valittu jämäkimmät matskut, mutta kuten kaikki koiranomistajat varmasti tietävät, kullannuppujen hampaissa mikään ole ikuista. Vahdithan siis turresi leikkejä!

 
 
 
 
 

Duetto

 

Oikeastaan veisaamme kaanoniamme triona, mutta nuorin sirkuttaja on vielä ihan poikanen, joten hän säästyköön esittelyltä.

ViekasKettu on kaksi ihmistä; Jarna sekä Lasse. Voitte päättää itse kumpi on viekkaampi ja kumpi kettumaisempi, mutta kampi me voitetaan silti aina!

Koulutuksemme sekä työhistoriamme ovat kirjavat (löytyy merenkulkua, sairaanhoitoa, kännyköiden korjausta, kirjakaupan myyjänä hääräämistä vain muutamat mainitaksemme), mutta verenperintönä molemmat ovat saaneet vahvan vietin käsillä tekemiseen. Koulutusta löytyy toki myös. C’est la Viekas on kanavamme toteuttaa tätä viettiä.

Tervetuloa seuraamaan päähänpälkähdyksiämme!

Jos haluat jeesiä omiin mielenjuolahduksiisi, ota yhteyttä! Parhaiten tavoittaa lomakkeella, sähköpostitse tai someviestien kautta. Autamme mielellämme <3.